Testgewicht 250kg


Verhuur van gekalibreerde testgewichten met een gewicht vanaf 10 kg tot 5000 kg. Onze testgewichten zijn ISO 17025 gecertificeerd binnen de klasse M1. De testgewichten vanaf 200 kg zijn sstapelbaar en voorzien van hijsogen. Wij kunnen tevens het transport van de testgewichten verzorgen. Hiervoor beschikken we over een uitgebreid wagenpark van combo, bestelbus en bakwagen met laadklep tot trekkers met opleggers of semidiepladers.

 0,00

Verhuur van gekalibreerde testgewichten met een gewicht vanaf 10 kg tot 5000 kg. Onze testgewichten zijn ISO 17025 gecertificeerd binnen de klasse M1. De testgewichten vanaf 200 kg zijn stapelbaar en voorzien van hijsogen. Wij kunnen tevens het transport van de testgewichten verzorgen. Hiervoor beschikken we over een uitgebreid wagenpark van combo, bestelbus en bakwagen met laadklep tot trekkers met opleggers of semidiepladers

Handling:

Voor de handling van de testgewichten op locatie hebben wij de beschikking over (elektrische) pompwagens en heftrucks, ruwterreinheftrucks en autolaadkranen. Tevens stellen wij hoogwerkers beschikbaar voor het werk aan kraanbanen. Onze mensen (chauffeurs) beschikken over de volgende certificaten: VCA, heftruck-, hoogwerker- en bovenloopkraancertificaat en kunnen uw technische dienst terzijde staan met de handling van de testgewichten op locatie.

Categorie: