Veiling logistiek

Uw Vertrouwde Logistieke Partner voor Industriële Veilingen – Full service logistiek

Bij Vermeer begrijpen we dat u als klant van industriële veilingen zoekt naar een naadloze logistieke ervaring om uw aankopen veilig en op tijd te ontvangen. Wij zijn er om u te ondersteunen in uw logistieke proces.

 

Onze logistieke diensten:

Veilingafhalingen: We halen uw aankopen op bij veilingen met zorg en aandacht voor detail. Of het nu gaat om zware machines of andere waardevolle industriële apparatuur, uw items worden door ons veilig en tijdig behandeld en getransporteerd.

Professionele demontage: Als uw aankopen gedemonteerd moeten worden voordat ze worden getransporteerd, hebben we de expertise om dit zorgvuldig uit te voeren.

De handling van goederen: Wij zijn gespecialiseerd in de handling van goederen op veilingen, waar tijdigheid en zorgvuldigheid van essentieel belang zijn. Onze ervaren teams zorgen ervoor dat uw aankopen veilig en efficiënt worden behandeld. Zodat de goederen uiteindelijk naar de gewenste locatie kunnen worden getransporteerd.

Veilig speciaal transport: Voor al uw transportbehoeften bieden we speciale transportdiensten die veiligheid en efficiëntie garanderen, zelfs voor de meest complexe ladingen.

Tijdelijke opslag: Uw aankopen kunnen tijdelijk worden opgeslagen in onze beveiligde faciliteiten totdat u er klaar voor bent.

Logistieke planning: Wij begrijpen dat tijdige en coördinerende logistiek cruciaal is voor uw aankopen. Onze teams zorgen voor een vlekkeloze logistieke uitvoering, inclusief planning en routeoptimalisatie.

Zorgvuldige verpakking: Voor kwetsbare of kostbare items bieden we zeewaardige verpakkingen en bescherming om ervoor te zorgen dat uw aankopen veilig en onbeschadigd arriveren.

 

Ons indoor apparatuur

Bij Vermeer beschouwen we onszelf als een verlengstuk van uw logistieke behoeften. We begrijpen de waarde van uw aankopen en uw wens om ze in optimale staat te ontvangen. Onze logistieke diensten dragen bij aan het succes van uw veilingaankopen door ervoor te zorgen dat alle items op tijd en in perfecte staat arriveren.

Onze toewijding aan logistiek en klanttevredenheid heeft ons tot een betrouwbare partner gemaakt voor klanten van industriële veilingen. Als u op zoek bent naar een vertrouwde logistieke partner voor uw aankopen, neem dan contact op met Vermeer. Wij staan klaar om u te ondersteunen en uw logistieke behoeften te vervullen.